• Кой стои зад едни от най-качествените кухни в Европа


  Колкото по-уютна е кухнята, толкова повече време прекарва семейството в нея. Всяко кухненско помещение, независимо колко е голямо и какви особености има, може да се превърне в любимо място за ежедневни сбирки и семейни събития.  

  Това е и основният принцип, който следват създателите на кухни Unitec – чрез комбинации от шкафове, плотове, системи от чекмеджета и най-подходящата цветова комбинация да създадете кухня по свой вкус.

  Прочети още

 • Защо да изберете мебели от масив


  Знаете ли кое е това, което може да остане в дома ви цял живот и да издържи на всички превратности на ежедневието? Мебелите от масив. Обзавеждането от истинско масивно дърво е като любим партньор в успешна връзка – кара ви да се чувствате все по-спокойно, удобно и добре с времето. Затова, ако ви предстои да купувате мебели за нов апартамент или да преобзавеждате жилището си, обмислете сериозно дали да не отделите по-голям бюджет за секции, маси, витрини и комоди от масив. Ето няколко довода „за“ от нас.

   

  Прочети още

 • Как да си избера удобна за мен възглавница


  На каква възглавница спите? Ниска, висока, средна? С какво е пълна? С пух? С полиестер? Нямате никаква идея? Опитът ни показва, че повечето хора не обръщат внимание на каква възглавница спят и най-често я избират по външния й вид или по това как им звучи описанието. Всъщност те нямат идея как да разберат наистина ще им бъде ли удобна тази възглавница, ще могат ли да се наспиват добре и да не страдат от болки във врата и раменете, ако я ползват.

  Ако и вие не сте се замисляли досега как да изберете най-подходящата за вас възглавница, ние ще ви подскажем.

  Прочети още

 • Тенденции при модерните холни секции


  Какво си представяте като чуете „холна секция“? Масивни, високи, тежки, мрачни шкафове, които заемат половината стая и да, побират какви ли не неща – сервизи, книги, дискове и всякакви дреболии, но ви задушават и притискат? Е, с облекчение трябва да ви инфомираме, че тяхното време отмина.

  Пространство, светлина, лекота, но не за сметка на функционалността и практичността – така могат да се обобщят тенденциите при модерните холни секции. Независимо колко е голямо жилището, модерната секция е направена така, че да има място за обитателите на дома, не само за вещите им.

  Прочети още

 • Как да си осигурим правилна стойка – ергономични столове


  Колко време прекарвате пред компютъра? На какво седите или направо сте си полегнали? Коя е любимата ви поза – свлечени в големия офис стол, седнали по турски, с вдигнати на бюрото крака и с лаптоп в скута?

  Правилната стойка по време на работа с компютър ще ви спести един куп здравословни проблеми – изкривявания, наранявания.

  Прочети още

 • Идеи за празнична декорация на масата


  Масата е център за семейството, близките и приятелите през тези дни. На нея се нарежда празничната вечеря или празничният обяд, около нея каните гостите, отбили се да ви честитят Коледа и сервирате кафе и сладки. Децата се крият под нея или си шушукат тихо в единия и ъгъл, докато големите си бъбрят, смеят се и пийват по чашка. Ето защо е нормално да се постараете специално за нейната празнична украса.

  Прочети още

 • Предложения за коледни подаръци за него и за нея от „КОМО“


  Съдейки по посетителите на хипермаркет „КОМО“, търсенето на подходящите коледни подаръци продължава с пълна пара. Вие имате ли идея какво да подарите на половинката си? Или може би още не сте решили с какво да изненадате родителите си?

  Имаме няколко предложения за вас за подаръци, подходящи за нея и подходящи за него. Те са красиви, практични, полезни – любимите ви хора ще ги ползват и ще им се радват дълго време. А каква по-хубава съдба за един подарък и неговия получател?

  Прочети още

 • Защо боксспринг леглото подобрява качеството на съня


  Знаете си, че удобното легло е истинско блаженство, а липсата на болки в гърба след сън райско усещане. Само че „удобно“ за всеки значи нещо различно, нали? Тогава как да разберете какво точно легло да вземете преди да сте дали прилична сума пари?

  Ще ви подскажем. Освен, че е задължително да пробвате избраното легло и матрак преди да ги купите, препоръчително е те да отговарят на някои общи изисквания, които доказано подобряват съня. Като почитатели на боккспринг леглата искаме да насочим вниманието ви към тях. Те покриват всички общи критерии за удобство, а в „КОМО“ ги предлагаме в комбинация със специални матраци.

  Прочети още

 • Осветление в коридора и антрето


  Антрето е онова помещение, което отделя дома ви от външния свят. Когато пристъпвате в него, трябва да се чувствате спокойни и да имате възможност заедно с дрехите и обувките да подредите грижите и работните задачи по закачалките и шкафовете, и чак след това да влезете в дневната. Затова, освен на обзавеждането, обърнете специално внимание и на осветлението му. Много малко са жилищните антрета и коридори, в които влиза естествена светлина и клиентите търсят най-често решение, подходящо и за ден, и за нощ.

  Прочети още

 • 3 причини да изберете семеен коледен подарък за дома


  Направихте ли вече списъците с коледни подаръци? Предвидихте ли всички членове на семейството или някои ще останат на заден план? Замисляли ли сте се, че сполучливите подаръци носят радост на този, който ги получава не само, когато ги разопакова, но и дълго след това?

  Ние, в „KOMO“, сме почитатели на големите семейни подаръци за празниците. От личен и професионален опит можем да кажем, че те носят полза и доставят удоволствие на всеки член на семейството години наред. Затова, преди да отхвърлите идеята да си направите семеен подарък за дома, прочетете нашите 3 довода „за“.

  Прочети още

Обекти 1 до 10 от общо 46