• Използваш ли оптимално шкафа под мивката


  и ако не, как може да стане това

   

  Какво държиш в шкафа под мивката в кухнята? Можеш ли да изброиш всичко, което смотаваш вътре? Лесно ли намираш в него каквото ти трябва? А удобно ли ти е да си го вземеш и после да го върнеш на същото място?

  Шкафът под мивката обикновено приютява един куп неща, които не знаеш къде да сложиш, почистващи препарати, гъби за миене, кофата за боклук. В него най-често няма рафтове или има само един, така че стават две отделни пространства – едното твърде високо, затова и част от него неизползваемо, другото – твърде ниско и наполовина заето от тръби.

  Но! Има начин да оползотвориш и това, най-лошо използвано пространство в цялата кухня.

  Прочети още

 • 5 често срещани грешки в интериора и как да ги поправиш, част 2


  Продължаваме с темата за най-често срещаните грешки в интериора. Напомняме ти, че повечето от тях се поправят лесно и без особени разходи. Чети и действай!

  Прочети още

 • 5 често срещани грешки в интериора и как да ги поправиш, част 1


  Сигурно ти се е случвало – усещаш, че нещо в подредбата на стаята не е наред, но не знаеш какво. Или искаш нещо да промениш, но нямаш идея откъде и как да го подхванеш. Спокойно! Най-често срещаните грешки в интериора обикновено се поправят лесно, без да ти костват кой знае какви средства. Научи кои са първите 5 от тях.

  Прочети още

 • Какво да обмисля, преди да започна ремонт на кухнята


  Все още имаш време да ремонтираш кухнята и да посрещнеш с ново обзавеждане студените дни, когато най-много се готвят вкусотии и се пекат сладкиши, и всички са си у дома. За да има смисъл от ремонта обаче, добре е да си изясниш няколко въпроса преди да започнеш.

  Прочети още

 • Защо да ползваш led лампа с несменяема крушка


  Провокирани от интереса на клиентите към новите модели led лампи в едноименната секция на „КОМО“ продължаваме с повече информация за моделите с несменяеми крушки. Виждаме, че като дизайн те допадат на голяма част от потребителите, но факта, че крушката не може да се смени определено ги притеснява и ги кара да разглеждат и други варианти. И ти ли имаш този проблем?

  За да те успокоим и да ти помогнем да вземеш правилното решение при избора на осветително тяло, ще ти разкажем малко повече за led осветлението и неговите характеристики. А също и защо можеш спокойно да ползваш led лампа с несменяема крушка. Колкото повече знаеш, толкова по-лесно ще ти е да прецениш какво да купиш.

  Прочети още

 • 3 идеи за ученическия кът


  Новата учебна година съвсем не е толкова далеч, колкото ти се струва. Затова ти предлагаме 3 идеи за по-комфортен ученически кът. Прегледай ги и виж дали учебният кът в твоя дом има нужда от обновяване.

  Прочети още

 • За какви интериорни стилове са подходящи новите лампиони в „КОМО“


  Често говорим за това как осветлението и добре подбраните осветителни тела променят облика на стаята като с магическа пръчка. Е, в „КОМО“ пристигнаха нови модели лампиони и за да те улесним в избора, ще ти подскажем кои от тях за какви стилове на обзавеждане са подходящи.

  Прочети още

 • Видове чаши за вино


  и коя за какво вино е подходяща

   

  Познаваме новодомци, които купуват за новото си жилище първо чаши за вино, после всичко останало. Дори да не си чак такъв почитател на гроздовата напитка, добре е да имаш у дома си поне комплект универсални чаши за червено и бяло вино, и шампанско. Ако пък скоро си открил колко ти харесва да пробваш различни вина, имай предвид, че формата на чашата променя вкуса и аромата им. Може да им позволи да се разгърнат и да усетиш всяка нотка, а може и да попречи.

  Ние ще те запознаем с чашите, подходящи за дегустация на основните видове вина. След това всичко зависи от експериментаторския ти дух.

  Прочети още

 • Как да премахна неприятната миризма в банята


  Представяш си как ще си вземеш хладен душ или топла вана. Влизаш в банята и блажената ти усмивка замръзва, а в носа те удря неприятна миризма. Случвало ли ти се е? Банята е място за отпускане, релакс, подготовка за напрегнатия ден или за пълноценен сън. Понякога това е и единственото място в жилището, в което можеш да останеш сама за известно време. Това е и помещението с най-много възможни източници на неприятни миризми. Виж какви превантивни мерки можеш да вземеш за справяне с нежеланите аромати и как да премахнеш тези, които вече са завладели банята.

  Прочети още

 • Удобен ли е диванът с функция сън


  Жилището ти е малко и търсиш диван за спане, който да ползваш всяка вечер. Решението ти е практично и разумно. Още повече, че вече има голямо разнообразие от дивани с функция сън и само от теб зависи да намериш този, който ще ти е най-удобен.

  Като привърженици на качествената почивка и пълноценния сън, и като хипермаркет, който предлага многофункционални дивани от висок и среден клас, ти обръщаме внимание върху няколко фактора, определящи удобството на дивана с функция сън.

  Прочети още

Обекти 1 до 10 от общо 116