• Как да постигнеш баланс при обзавеждането на стаята, част 1


  Случвало ли ти се е – влизаш за първи път в някоя стая и ти се струва, че цялата е наклонена на една страна или пък ти изглежда разхвърляна и неуютна, но в същото време не виждаш предмети, които не са си на мястото?

  Ако ти се е случвало, знаеш, че човек остава с едно особено чувство, докато е в такова помещение. Не е съвсем спокоен, криво му е, нервен е или пък потиснат. Причината е, че липсва баланс в озбавеждането. Или всички мебели са сложени в едната половина на стаята; или просто са струпани диван, маса, кресла, столове, вази и лампи; или е използван само един материал/цвят/материя за всичко. Предлагаме ти да научиш малко повече за баланса в обзавеждането, както и някои трикове – така ще ти е по-лесно да го постигнеш.

  Прочети още

 • Как да избереш цветова схема за твоя дом


  Има няколко начина за справяне с тази задача. Прочети кои са, избери си един и го пробвай. Забавлявай се, докато търсиш най-добрата цветова комбинация за твоя дом, не си мисли за онзи случай, в който настояваше в квартирата ти да има една яркозелена и една яркочервена стена. Всички сме минали през различни експерименти. Затова и знаем кои грешки да избягваме.

  Прочети още

 • Как да планирам обзавеждането на дома – наръчник за новодомци, част 2


  Припомни си част 1 на наръчника „Как да планирам обзавеждане на нов дом“. Предполагаме, че вече си определил коя ще е фокусната точка в помещението. Остана ти още малко, за да завършиш планирането.

  Прочети още

 • Как да планирам обзавеждането на дома – наръчник за новодомци, част 1


  Апартаментът или къщата ти най-сетне са готови, направени са довършителните работи – вече има електричество, достатъчно контакти, сложена е подовата настилка. Сега вече остава сладката работа – да планираш обзавеждането на всяка една от стаите, да определиш цветовете, материите, аксесоарите – въобще, да превърнеш помещенията в дом. За нас е радост да ти помогнем със съвети и насоки, прегледай ги, приложи ги – ще се справиш чудесно.

  Прочети още

 • Гардеробите, които побират всичко – Staud


  Неотдавна коментирахме каква е гаранцията за подреден гардероб и как да избереш този, чието вътрешно разпределение е най-подходящо за теб. Припомни си статията по темата. Днес ще ти представим един от производителите на гардеробите, които можеш да намериш в хипермаркет „КОМО“ и които побират всичко – Staud.

  Прочети още

 • Килими с каква големина и форма са подходящи за различните стаи


  Разнообразието е хубаво нещо, но когато трябва да избираш между много варианти, ти се завърта главата. Това важи с пълна сила за килимите у дома. В магазина има десетки модели, различни по форма, размер, цвят. Кои обаче са подходящи за теб? Прегледай следните правила и препоръки за големината на формите и килимите в различните стаи.

  Прочети още

 • Планиране на детска стая


  Когато детето ти мине бебешката възраст, време е за промени в детската стая. Тя трябва да се превърне в любимото му място за игра, сън, творчески занимания, а по-късно и учене. Планирай я внимателно, с мисълта, че хлапето ти ще расте, а нуждите му ще се променят всяка година и няма да ти се налага да я преобзавеждаш чак, докато то не стане тийнейджър. Какво значи „добре“? Прочети статията, тя ще ти даде по-ясна визия по въпроса и ще ти помогне да се справиш със задачата.

  Прочети още

 • 7 идеи за пролетно освежаване на дома


  Всеки има нужда от промяна в началото на пролетта – ти, гардеробът ти, домът ти. Затова отиваш на фризьор, минаваш на пролетен режим на хранене, купуваш си тениски и рокли. Остава ти само да освежиш жилището си. Въпросът е как? Зависи колко време и какъв бюджет си готов да отделиш. Ние ще ти подскажем някои идеи и насоки. За още вдъхновение ела при нас в хипермаркет „КОМО“.

  Прочети още

 • 5 съвета за обзавеждане на спалня


  Предстои ти да обзавеждаш спалня или вече си се справил с тази задача, но нещо в помещението те притеснява. Уж всичко е наред, но не е толкова уютно колкото си си го представял. Това не е беда, когато обзавеждаме сами домовете си и не ползваме помощта на интериорен дизайнер, случва се да сгрешим. Важното е, че мебелите се пренареждат лесно и бързо ще решиш проблема. Предлагаме ти някои трикове и съвети за обзавеждане на спалня, които ще ти помогнат.

  Прочети още

 • Избери цветове за домашния офис според професията си


  Ако си фрийлансър или ръководиш малък бизнес от дома си, значи домашният офис е помещението, в което прекарваш най-много време. Погрижи се не само за мебели и стол, които са ти удобни, обърни специално внимание и на цветовете. Те влияят на настроението и продуктивността ти. Нали не искаш да откриеш след време, че си загубил вдъхновение, само защото цялата ти стая е боядисана в синьо? Научи повече за това как ти въздействат цветовете и какви комбинации е добре да използваш за работната стая според професията, която упражняваш.

  Прочети още

Обекти 1 до 10 от общо 73