Предложения за коледни подаръци за нея и него от „КОМО“

Миналата година подбрахме и ти предложихме някои мебели, аксесоари и декорации от „КОМО“, подходящи за нея и него. Доста клиенти казаха, че са се възползвали от препоръките ни и са останали доволни, затова решихме да направим същото и тази година. И така виж нашите съвети за коледни подаръци за нея и него от „КОМО“.

 

Подаръци за нея

Шкаф за бижута

Дамите, които обичат да сменят често накитите си, а също и дамите, които изработват бижута, ще останат много доволни от такъв подарък. Шкафът е направен специално за женски украшения и аксесоари. Има закачалки за обици и гердани, отделение за пръстени и гривни, а също и подвижно огледало. Цветът му е бял мат. Ще стои изящно в спалнята, в коридора, антрето или в дрешника.

 

шкаф за бижута, КОМО, подарък

Шкаф за бижута

 

Табуретка с ракла

Тя е тапицирана със сиво-бяла еко кожа и е на глухарчета. Може да е чудесно допълнение към фотьойла, на който половинката ти обича да си почива – да си поставя краката на нея. Ще пасне добре и на къта, в който се занимава с хобито си. А малката ракла е страхотен бонус – всяка жена обича местенцата, на които може да си прибира още неща.

 

табурертка, КОМО, подарък

Табуретка с ракла

 

Очаква се моделът да пристигне всеки момент. Използвай опцията „Уведоми ме за наличност“ в описанието на продукта, за да разбереш веднага щом го получим.

 

Висяща лампа

Изящна нова лампа за стаята на дъщеря ти е чудесна идея, която тя ще оцени.

Тази специално е в бяло, от хром и полипропилен. Може да погледнеш и лампата с пера. Тя сигурно също ще ѝ хареса, доста е нестандартна.

 

висяща лампа, подарък, КОМО

Висяща лампа

 

висяща лампа с пера, КОМО, подарък

Висяща лампа с пера

 

За него

Лежанка

Вярно, това е малко по-скъп подарък, но мъжете обичат да се излежават в удобен фотьойл, кресло или на лежанка пред телевизора, или в домашния си офис, докато обмислят някоя задача. Освен това от този подарък, когато реши да го сподели с теб и децата, ще можете да се възползвате всички.

Очакваме модела да пристигне в най-скоро време. Използвай опцията „Уведоми ме за наличност“ в описанието на продукта, за да разбереш веднага щом го получим или разгледай останалите лежанки, които предлагаме в „КОМО“. Всички модели са нови и в момента имат намаление.

 

лежанка, КОМО, подарък

Лежанка

 

Настолна лампа

Ако господинът обича да майстори неща, една настолна лампа, ще му свърши чудесна работа.

 

led настолна лампа, КОМО, подарък

Led настолна лампа

 

Този led модел е елегантен, практичен, може да го ползва спокойно, за да сглобява макети, да реди пъзели или да се занимава с някаква фина дейност. А и ще създава подходящо настроение в домашния офис. 

 

За него и за нея – за цялото семейство

Ергономичен стол

Все по-често някой от семейството работи от къщи и има нужда от удобен стол и приятен работен кът. Или пък всеки ползва домашния офис по различно време. При всяко положение, ако и двамата седите с часове пред компютъра у дома, имате нужда от ергономичен стол. В „КОМО“ предлагаме най-разнообразни модели. Елате, разгледайте, изпробвайте и намерете най-удобния за вас двамата.

Припомни си статията „Как подходящото обзавеждане на домашния офис те прави по-продуктивен.

 

Холна маса

Тя е с метална основа и мраморен плот. Изглежда едновременно стабилна и нежна. Ако отдавна търсиш по-нестандартна маса за кафе за дневната, може би тази ще пасне добре на интериора. А и семейните коледни подаръци са чудесна идея. (Припомни си нашите 3 причини „за“ купуването на семеен коледен подарък за дома.)

Помощна маса

 

Разбира се, при нас те очакват още куп интересни предложения и оригинални коледни подаръци. Затова ела на място в магазина. Може дори да предложиш на човека, за когото ще избираш подарък, да те придружи и да видиш на място харесва ли му твоята идея за подарък или ще си избере нещо друго.

Весели празници и приятно пазаруване!

  • Публикувано на 18.12.2017

Включете се в дискусията