Отзиви за КОМО

милена костанцалиева (Публикувано на 18.05.2018)

Когато търсех етажерка по интернет много бързо открих това което ми е необходимо в магазин КОМО. Поръчах и веднага ми се обади представител на магазина на когото потвърдих заявката си. Бях любезно информирана за продукта начина на плащане и срока за доставка. Доволна съм от бързата доставка. Бъдете по успешни за напред.

Рая Йорданова (Публикувано на 8.05.2018)

Бях любезно и експедитивно обслужена, доставката беше повече от задоволително изпълнена. Продуктът отговаряше изцяло на желанието ми и на представата ми за него от представянето му в сайта. Монтажът беше лесен предвид подробната и достъпна схема.

Магдалена Кирова (Публикувано на 14.04.2018)

Гъвкави и в услуга на клиента.Харесва ми гъвкавостта в комуникацията с клиентите и опростените процедури при замяна на стока.

Стоян Иванов (Публикувано на 11.04.2018)

За първи път правя поръчка. Доволен съм от отношението. Поръчката ми беше онлайн, имах и разговор със сътрудник, много учтиво момиче. Доставката бе изпълнена бързо.

Грациела Петрова (Публикувано на 31.03.2018)

Бързо обслужване, много добро пакетиране - обезопасен начин от счупване. Много коректни.

Таня Терзиева (Публикувано на 27.03.2018)

много отзивчиви и коректни.

Светла Борисова (Публикувано на 21.03.2018)

Обслужването е от най-високо ниво!Изключително професионално, любезно и внимателно!Много коректна,бърза и точна доставка!Определено и за напред ще пазарувам от Вас!Благодаря много!

Елена Ваташка (Публикувано на 22.03.2018)

Хора, които пишете тук - на каква дрога сте!!! Неоправдано високи цени- при положение, че си купуваш мебели за над 5000 лв, би трябвало поне доставката да ти е безплатна. Веднъж плащаш за доставка, втори път за стоваране и не дай си боже да искаш и монтаж! А служителите, особено доставчиците - две момчета - ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕВЪЗПИТАНИ И НЕЛЮБЕЗНИ ПРОСТАЦИ!

Радка Митева (Публикувано на 2.03.2018)

Отлично! Бях обслужена по телефона до готова фактура, чакаща ме на касата. Предварително се запознах с продукта Ви по електронен път и получих известие за неговата наличност, когато се появи в магазина. Правилно сте се насочили към успоредно представяне на продукти и от нисък клас, които да доведат повече клиенти в магазина. Повече клиенти, посетили магазина, винаги ще доведат до повече продажби. Досега направените покупки при вас са ни донесли удовлетворение и удоволствие при ползването им.

Обекти 1 до 9 от общо 94

на страница