За КОМО

Хипермаркет КОМО съществува от 2005 година и печели сърцата на своите клиенти с уникално съчетание от модерни, удобни и качествени мебели на достъпни цени. КОМО е за всеки, който обича цветовете в живота и в интериора и за онези от нас, които са винаги отворени за нови идеи как да направят ежедневието си по-красиво и по-комфортно. КОМО е магазин за индивидуалисти, експериментатори, поклонници на модерното и любители на красивото и качественото.

Хипермаркет КОМО е един от един от общо четирите филиала на Австрийската верига К.Лудвиг и единственият хипермаркет за мебели и аксесоари в България. Останалите 3 шоурума са позиционирани в столицата на Австрия – Виена, най-големият от които на площ над 35 000 кв.м е изложено огромно разнообразие от невероятни и модерни предложения за обзавеждането и декорацията.

Асортиментът на КОМО се избира след строго съгласуване на българската страна с централата в Австрия. За хипермаркета в България се стараем да подбираме само най-качественото и модерното за нашите клиенти. Политика на фирмата е тясната работа предимно с немски и австрийски известни производители на мебели, като КОМО разшири диапазона си от 2010 година със съвместната си работа с производители от Франция, Словения или Дания и други държави от ЕС.

Освен изложеното в шоурума клиентите имат пълната свобода да поръчат нещо необичайно и екстравагантно според продуктовите листи, които производителите предлагат. Това само гарантира, че тяхната мебел няма да бъде разпозната, а ще бъде обект на възхищение.

Шоурум бул. Околовръстен път 267, София

Мебелите в шоурума са подредени в модерни интериорни решения и са декорирани до най-малките детайли. Пердета, килими, осветителни тела, вази с цветя, картини и дори небрежно разхвърляни книги са съчетани умело по стил и цвят с предлаганите мебели.

Посетителите на шоурума могат да преминат през общо 10 000 кв. м. предложения за дома. Тук всички изложени мебели могат да се изпробват. Така е сигурно, че ще откриете мебелите, които отговарят на Вашето усещане за красота и удобство. В шоурума са представени и всички ключови помещения в дома: "ВСЕКИДНЕВНА", "СПАЛНЯ", студио "МАТРАЦИ", "ГАРДЕРОБИ", "ДЕТСКА СТАЯ" и "KУХНЯ"

Тук ще ви посрещнат опитни продавач-консултанти, които ще ви предложат възможности за специална поръчка, резервации на продукти и избор на цветове. Консултантите в КОМО не са просто продавачи, тяхната квалификация е гарантирана от дългогодишната работа и специализирани продуктови обучения. Те влизат мислено във Вашето жилище, поставят се на Ваше място, изпитват Вашите нужди заедно с вас търсят най-доброто интериорно решение. Те ще ви съдействат при желание за специална поръчка, дори на мебел, която не е част от асортимента на КОМО.

На партерния етаж са разположени още мебели и всички артикули, предназначени да завършат интериора в дома. Разнообразието от десени и материали наистина изкушава, а стилните осветителни тела, декоративните предмети и всевъзможните малки акценти са истински цветни мечти, които провокират въображението. За улеснение на клиентите зоната е разделена на отдели според категорията им. Тук са разположени отделите: "КОЛОНИАЛЕН СТИЛ", "ТРАПЕЗАРИЯ", ДОМАШЕН ОФИС", "МАЛКИ МЕБЕЛИ", "АНТРЕ", "ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ", "ДОМАШНИ ПОТРЕБИ", "ОГЛЕДАЛА, КАРТИНИ", "ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА", "ВСИЧКО ЗА БАНЯТА", "ДОМАШЕН ТЕКСТИЛ", "СПАЛНО БЕЛЬО", "КИЛИМИ ".

Комо оставя клиентите си сами да подберат най-подходящата декорация или спално бельо, да пипнат всяка материя, да усетят всяка нишка, да изпробват всеки стол... но и тук, както и на 1ви етаж на Ваше разположение са консултанти, които могат да ви дадат много полезна информация за различните артикули. В допълнение КОМО организира редовни консултации с нашите професионалисти, които ще ви помогнат да изберете идеалното спално бельо, перфектния матрак или най-доброто обзавеждане за новата баня.

КОМО е официален член на националната браншова организация - БКДМП (Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост).