Стилно обзавеждане за спалня

Стилно обзавеждане за спалня

Кат. № 117020+90010/**
info

Гардероб с плъзгащи врати CENTO

Гардероб с плъзгащи врати CENTO с 3 плъзгащи врати, фронт в изпълнение цвят сиво с огледало, корпус в декор сиво (вулкан). Дръжки и декоративни лайсни в алуминий. Стъклена лента сиво огледало мат. ШхВхД: 298х240х68 см. Възможна е специална поръчка в различни цветове и размери спрямо продуктова листа на производителя
2 999,00 лв.

Не е в наличност

info

Висококачествено боксспринг легло

Висококачествено боксспринг легло в тапицерия цвят сиво с леглова площ 200х200 см.

Основата
на леглото е матрак с височина 28 см с 1000 пружини, облечени в собствен джоб. Специалните качества на матрака се изразяват във високата еластичност и по-дълбокото потъване, което осигурява максимален комфорт на лежане и сън. Сигурност и стабилност гарантира пакетът от рамки в масивно дърво.


Над основата от 28 см е разположен втори матрак с 1000 пружини в собствен джоб с височина 24 см e със степен на твърдост 2 и 3. Индивидуалните пружини гарантират оптимално разпределение на тежестта на тялото и сигуряват ергономично разположение за гърба и кръста ви, което може да предотврати нежелани болки в тези области. Малките и чувствителни пружини се грижат за това да бъдете в отлична форма.


Топерът винаги е завършекът на едно боксспринг легло. С височина от 8 см именно той допринася за цялостното удобство. Един плюс е, че повечето топери са с калъфи, които могат да се свалят и перат в пералня. От хигиенична гледна точка това е пълноценно решение за всяко семейство.


Краката на леглото са тип винкел, хромирани. Възможна е специална поръчка на други размери и цветове според продуктова листа на производителя В/Ш/Д:248/119/220 СМ. Обща височина на лежане 70 см.

5 490,00 лв.
  • Стилно обзавеждане за спалня