• Как да организирам кухненските шкафове и чекмеджета


  Идва сезонът на експериментите в кухнята, на сладкишите, меденките и курабиите, на печеното и сосовете. Вероятно за вдъхновение ще си купиш нови кухненски инструменти и съдове, някоя и друга готварска книга. За да имаш място за тях, за да ти е приятно да седиш в кухнята и да ти е удобно, докато експериментираш – реорганизирай кухненските шкафове и чекмеджета. Есента е наистина подходящ момент за това.

   

  Прочети още

 • 5 холни маси за малка дневна


  Дневната е малка и ти се струва, че ако сложиш в нея една холна маса, няма да има място за нищо друго. Гледаш, мериш и започваш да си мислиш, че е най-добре да караш без нея. От една страна, наистина не е задължително да имаш маса в дневната. От друга, ще усетиш неудобството от решението си още първият път, в който поискаш да си оставиш чашата някъде.

  Проблемът ти не е, че дневната е малка, а че не намираш подходящата за нея холна маса. Виж нашите предложения, помисли дали някое от тях ще пасне на твоя интериор и не се лишавай от удобство в името на повече пространство.

   

  Прочети още

 • Как да комбинирам винтидж и модерни мебели


  Винтидж стилът е все така на мода, а комбинацията от винтидж и модерни мебели и аксесоари продължава да е в топ 10 на интериорните тенденции. Вероятно причината е, че миксирането на двата стила внася много атмосфера и специфично настроение в стаята. С него най-лесно можеш да отразиш своята индивидуалност в обзавеждането и да се радваш на стилно и комфортно жилище.

  Ако си решила да пренареждаш мебелите у дома, да купиш нови, да изровиш и възстановиш стари, прегледай тези няколко съвета преди да започнеш.

   

  Прочети още

 • 7 бързи начина да освежиш дневната и да я подготвиш за есента


  Добре е да освежаваш жилището си в началото на всеки сезон. Дребните промени – леки завеси за лятото например и меки, шарени одеяла за зимата – внасят ново настроение в дома и ти помагат да се чувстваш отново уютно и спокойно в него.

  Есента обаче е подходящото време за малко по-сериозно разчистване и освежаване. Просто защото ти предстоят дълги месеци, в които ще прекарваш много време у дома. Ако нямаш възможност да внесеш промени в цялото си жилище, то постарай се да подготвиш поне дневната за студения сезон.

   

  Прочети още

 • 7 цветни, нестандартни дивана, които ще са хит тази есен


  Обикновено около дивана се заформя най-любимото кътче на семейството. Наблизо са вестниците и списанията, настолните игри, телевизорът и стойката на лаптопа, любимата ти чаша за кафе.

  Затова е и много важно какъв диван ще избереш. Има безброй класически варианти, с които няма да сбъркаш. Но ако си от хората, които предпочитат по-нестандартните решения, разгледай тези 7 нови-новенички модела, сигурни сме, че един от тях е твоят.

   

  Прочети още

 • Как да избера БЕЗОПАСНО осветление за банята


  Знаеш, че за осветлението в банята важи същото като за осветлението в кухнята – трябва да е и практично, и да създава подходящата атмосфера. Има още нещо, което е задължително да вземеш предвид, когато избираш осветителните тела за мокрото помещение – безопасността при наличието на електричество и вода на едно място.

  Днес ще те запознаем с класификацията за степен на защита на електрически устройства, включително лампи; ще ти кажем на коя степен трябва да отговарят лампите в банята и ще ти предложим влагоустойчиви модели led осветление.

  Прочети още

 • 3 боксспринг легла, на които ще ти се прииска да полегнеш веднага


  -20% от цената на всички боксспринг легла в „КОМО“ до 27.09.2018

   

  Удобните, красиви легла, в които се отпускаш, блаженстваш и на сутринта се чувстваш наистина отпочинал са ни слабост. Вече сме ти говорили за предимствата на боксспринг леглата и как те подобряват съня. (Линк към материала ще намериш в края на статията.)

  Днес искаме да ти представим три нови, разкошни боксспринг модела, подходящи за един човек, за двойка, както и за двама, които спят в една стая, но предпочитат да са на различни легла. Някои от моделите имат толкова екстри и опции за персонализация, че се изработват по поръчка на клиента.

  Разгледай ги. Сигурни сме, че ако си търсиш наистина удобно, практично и красиво легло, ще харесаш някое от тях.

   

  Прочети още

 • Какво да НЕ държиш в шкафа в банята


  Колкото по-добре определиш какво да държиш в шкафа в банята, толкова по-лесно ще ти е да го поддържаш чист, подреден и мястото в него винаги ще ти стига. Освен това има неща, които просто не е разумно да държиш точно там.

  Ето кои са те според нас. Виж кои от тях се намират в твоето шкафче за баня, както и какви решения за съхранението им ти предлагаме.

  Прочети още

 • Какъв цвят да са работните плотове в кухнята


  Изискванията към кухненските работни плотове са доста. Те трябва да са лесни за поддръжка, устойчиви на петна и механични въздействия, а най-добре и на висока температура, и резки температурни промени. Освен това е важно да си пасват – като цвят и материал – с останалото обзавеждане на кухнята.

  Вече сме говорили за предимствата и недостатъците на различните материали, от които се правят кухненски плотове. (Припомни си ги, линковете са в края на тази статия.) Днес ще ти разкажем какъв ефект ще постигнеш в твоята кухня с някои от най-предпочитаните цветове за кухненски плот.

   

  Прочети още

 • Как да внесеш радостно настроение в дома си


  Колкото и да харесваш дома си, колкото и добре да си го обзавела, идва момент, в който имаш нужда от промяна. Нещо не ти харесва, скучно ти е, мислиш, че уютът и настроението са се изпарили от жилището и живота ти. Съвсем нормално е домът да има нужда от освежаване и от внасяне на настроение в него. След като се справиш с тази задача, ще усетиш как радостта ти се връща и да си вкъщи е истинско удоволствие за теб.

  За целта не е нужно да правиш големи ремонти и да преобзавеждаш всички стаи. Виж нашите идеи за освежаване на дома и помисли коя да осъществиш.

  Прочети още

Обекти 1 до 10 от общо 211