• 5 съвета за декориране на градината


  Вероятно вече си изнесла маса и столове в градината и семейството ти прекарва всеки свободен миг навън, на въздух и слънце. А успя ли вече да украсиш и да направиш лятното кътче закачливо и уютно, да внесеш допълнително настроение в него? Ако още не си, то не се притеснявай, всъщност, можеш цяло лято да се забавляваш като променяш декорацията, подржедаш, преподреждаш и експериментираш.

  Ние ти предлагаме някои общи съвети и насоки, които ще направят заниманията ти още по-приятни, а резултатът от тях – забележителен.

  Прочети още

 • Цветовете на лятото в твоята дневна


  Слънчевото настроение се създава лесно през топлите месеци, но се запазва трудно, когато дойдат есенните дъждове и сивите облаци. Не си казвай: „О, дотогава има много време!“. Именно лятото е сезонът, през който да пуснеш слънцето и топлината у дома и да ги задържиш чак до следващото лято.

  Можеш да го направиш като смениш цвета на стените в дневната, сложиш нови завеси или смениш някои от мебелите. Фотьойлите например. Днес ти представяме три различни модела, с които усещането за топлина и слънце няма да напуснат дома ти.

  Прочети още

 • Какво не знаеш за кутиите за съхранение


  Предстои ти да купуваш кутии за съхранение за кухнята, спалнята, дневната, килера. Преценила ли си всички особености на моделите, които си избрала? Сигурна ли си, че наистина ще ти свършат работа? Прочети тази статия преди да пазаруваш. В нея те подсещаме за някои специфики на различните модели и ти споделяме малки тайни за съхранението на масло, подправки, книги, дрехи, които ще ти помогнат да избереш наистина подходящите съдове и кутии за съхранение.

  Прочети още

 • Елегантни градински мебели за вашия дом – препоръчано от КОМО


  Да имаш къща с двор е истинска благодат през летните месеци. Нощем се прибираш вътре, за да спиш, а през цялото останало време си навън – чоплиш нещо в градината или се излежаваш на сянка.

  Сега, в началото на лятото, ако още не си го свършил, е моментът за смяна на градинските мебели. Подготви се за мързеливия летен сезон, създай удобен и уютен кът в градината за излежаване, работа, четене, хапване и пийване с приятели. Разгледай елегантните гарнитури, павилиони, люлки и шезлонги, които предлагаме. Сигурни сме, че някои от тях ще паснат идеално на твоето домашно райско кътче.

   

  Прочети още

 • Най-откачените дизайни на лампи в КОМО


  Ние сме почитатели на нестандартните осветителни тела, на лампите, които привличат погледа не само, когато светят. Затова и при нас можеш да намериш модели във всякакви стилове. Разнообразието от класическо и led осветление е огромно.

  В няколко статии ще ти насочим вниманието към любимите си осветителни тела – тези с най-откачения дизайн – и ще ти подскажем с обзавеждане в какъв стил можеш да ги комбинираш. Чети, разглеждай, фантазирай и чак след това избери новата си любима лампа.

  Прочети още

 • Скринове или по-леки мебели – какво е подходящо за твоя дом


  Предстои ти обзавеждане или преобзавеждане на жилище и си на кръстопът. Чудиш се дали да заложиш на сайдбордове, скринове и масивни шкафове или да търсиш по-леки мебели – етажерки, разделители за стая, витрини. От една страна, харесваш излъчването на големите, стабилни мебели. От друга – притесняваш се, че те заемат много място и ще задръстят помещенията.

  Ние не можем да ти кажем кое ще е най-доброто решение, ако не сме виждали жилището и не познаваме начина ти на живот, но можем да ти подскажем как сама да стигнеш до него.

  Прочети още

 • Защо в дома ти е винаги прашно


  И как да се справиш с проблема

   

  Има такива жилища – не спираш да чистиш праха от секциите, а той сякаш се трупа все повече и повече. Някои хора си казват, че причината е в ниския етаж, други – че е заради оживения булевард, към който гледат прозорците им. Често се случва да сменят дограмата с много по-добра и мебелите пак да са покрити с прах. 

  Днес ще насочим вниманието ти към няколко не толкова популярни причини за наличието на домашен прах и ще ти подскажем как да се справиш с проблема.

   

  Прочети още

 • 5 необичайни места, на които да монтираш поставка за кърпи, за да спестиш място


  Когато живее в малко жилище, човек става особено изобретателен по отношение на съхранението на вещите си. Сигурни сме, че вече си приложила куп хитрини, за да усвоиш пространството максимално, без апартаментът ти да изглежда претрупан. И все пак, нека ти подскажем как можеш да използваш обикновена поставка за кърпи, за да си осигуриш още малко място.

  Прочети още

 • Аксесоари за стая на момче – препоръчано от КОМО


  Иска ти се да освежиш детската стая. Усещаш, че момчето ти има нужда от промяна и се чудиш какво да направиш. Разгледай аксесоарите за детска стая, които ти препоръчваме. Подбрали сме ги така, че да има по нещичко за момчета на различна възраст. Сигурни сме, че от тях могат да ти хрумнат още идеи за обновяване на детската стая. Не забравяй, разбира се, да попиташ сина си дали харесва това, което си избрала и какво би искал той самият.

   

  Прочети още

 • Тенденции при мебелите за антре 2018


  Когато решиш, че е време за преобзавеждане, не забравяй антрето. Отдели бюджет и за него и още по-важно – отдели време да помислиш как точно да го преобразиш. Ние ще ти помогнем като ти разкажем малко повече за тенденциите при мебелите за антре през 2018. Оттам нататък разчитай на своята фантазия, усет и не забравяй да съобразиш интериорното решение не само с модните тенденции, но и с начина си на живот. Най-важното е да ти е удобно и уютно още щом прекрачиш прага на дома си.

   

  Прочети още

Обекти 1 до 10 от общо 184