Цветовете на лятото в твоята дневна

Слънчевото настроение се създава лесно през топлите месеци, но се запазва трудно, когато дойдат есенните дъждове и сивите облаци. Не си казвай: „О, дотогава има много време!“. Именно лятото е сезонът, през който да пуснеш слънцето и топлината у дома и да ги задържиш чак до следващото лято.

Можеш да го направиш като смениш цвета на стените в дневната, сложиш нови завеси или смениш някои от мебелите. Фотьойлите например. Днес ти представяме три различни модела, с които усещането за топлина и слънце няма да напуснат дома ти.

 

фотьойл, дневна, обзавеждане, интериор, КОМО, мебели

Фотьойл

 

Жълти и червени фотьойли за къта за хранене

Напоследък е модерно кухнята и дневната да са в едно голямо помещение. Няма отделна трапезария. Затова е много важно каква маса и столове ще избереш за тази стая. Те ще оформят къта за хранене, за събиране на семейството, за различни групови и индивидуални занимания.

Смени строгите столове за хранене с жълти фотьойли. Те ще паснат чудесно на една многофункционална дневна, в която обичаш да посрещаш гости или да се събираш със семейството си.

 

фотьойл, мебели, обзавеждане, КОМО, интериор, дневна

Фотьойл

Ако живееш сам и по-рядко посрещаш гости, можеш да си вземеш малка маса за хранене и към нея два стола и един или два червени фотьойла. Той ще се превърне в чудесен акцент в дневната.

пейка, дневна, обзавеждане, интериор, мебели„ КОМО

Пейка

Към този модел фотьойли има и елегантни пейки в жълто и червено. Можеш да поставиш една или две от тях до прозореца с малка масичка за кафе. Или да ги използваш като поставка за крака, когато решиш да седиш във фотьойла си и да гледаш телевизия.

пейка, обзавеждане, мебели, интериор, КОМО, дневна

Пейка

фотьойл Carrera, мебели, обзавеждане, интериор, дневна, домашен офис, учебен кът, КОМО

Фотьойл Carrera

Фотьойл Carrera

Елегантен модел от еко кожа, който препоръчваме за работния ти кът. Ако го избереш в контрастен, на основния за помещението, цвят, определено ще привлича погледите към себе си.

Удобен е. Изглежда шик, а вариантът с цикламена дамаска, ще се хареса на дамите с по-екстравагантен вкус. В дневна, решена по-скоро в тъмни цветове – сиво, черно, масленозелено, тъмносиньо – цикламеният фотьойл Carrera ще внесе необходимата динамика и ще избегнеш усещането за монотонност.

Ако дъщеря ти е ученичка, предложи ѝ този модел за подарък за нейната стая. Така учебният кът ще изглежда предизвикателно и няма да ѝ навява усещане за скука.

фотьойл, дневна, КОМО, обзавеждане, интериор, мебели

Фотьойл Amigo в различни цветове

фотьойл, дневна, обзавеждане, интериор, мебели, КОМО

 

Фотьойл с дървени крака в цвят антик

Щом го видиш, мигом ще се пренесеш в хола на баба си. А това не е никак лошо, предвид, че мебелите с дизайн от онова време са отново на мода.

Този модел е без подлакътници и въпреки че изглежда широк и масивен, ще стои добре дори в по-малко помещение. Спокойно можеш да си поръчаш един за къта за четене и отдих в дневната. Или да обособиш очарователно местенце за пиене на кафе с два фотьойла от този модел и малка, изящна масичка за кафе, която да балансира леко тромавия им вид.

 

помощна масичка, масичка за кафе, дневна, хол, интериор, обзавеждане, мебели, КОМО

Помощна масичка

масичка за кафе, помощна масичка, КОМО, дневна, обзавеждане, интериор, мебели, КОМО

Масичка за кафе

помощна масичка, холна масичка, масичка за кафе, дневна, мебели, интериор, обзавеждане, КОМО

Помощна масичка

Освен, че е стабилен и удобен, този фотьойл има още едно предимство – можеш да го поръчаш в какъвто си пожелаеш цвят. В хола на баба ти, той вероятно е бил с тъмнозелена или с кафява дамаска. А сега можеш да поръчаш нов-новеничък модел в светлосиньо, ярко оранжево, червено, розово или жълто. Необичайният цвят ще балансира ретро излъчването на фотьойла и ще внесе дръзка нотка в интериора на дома ти.

Разгледай още веднъж трите модела фотьойли и прецени кой е най-подходящ за твоята дневна.

Включете се в дискусията