Най-откачените дизайни на лампи в КОМО – част 2

Продължаваме да ти разказваме за любимите си осветителни тела и да ти подсказваме с какъв стил обзавеждане можеш да ги съчетаеш.

 

led таванска лампа Amoeba, дизайн, лампи, осветление, интериор, КОМО

Led таванска лампа Amoeba

Тя е с нежна форма и меко излъчване. Изработена е от хром и бяло, сатенено стъкло и е особено подходяща за семпло обзаведена спалня в пастелни цветове. Нямаш нужда от друг акцент в помещението освен нея.

 

led таванска лампа с 4 тела, осветление, интериор, КОМО

Led таванска лампа с 4 тела

Обичаш да посрещаш гости, да организираш вечери и партита и обзавеждането на дома ти го подсказва? Бохемски стил, отворени помещения, кътове, предразполагащи към общуване, място за танци, барплот, на който могат да се забъркват и сервират коктейли – този закачлив модел led таванска лампа с четири тела ще внесе допълнителна свежест в обстановката

 

висяща лампа, осветление, интериор, КОМО

Висяща лампа с формата на диамант

Тази лампа е истинско бижу не само заради формата си. Нейната простота и изящество ще внесат допълнителен уют в класически обзаведената дневна, в детската стая или в домашния офис.

Ако си решила да експериментираш, съчетавайки минимализъм с хай-тек стил на обзавеждане, то това е твоята лампа.

 

led настолна лампа Polina, интериор, осветление, КОМО

Led настолна лампа Polina

Два преплетени, стоманени лъча с различна дължина; димер, с който можеш да регулираш силата на светлината само с едно докосване – моделът привлича вниманието веднага. Любителите на локалното осветление, които рядко включват таванската лампа, ще му се зарадват особено много.

Използвай я, за да внесеш уютна атмосфера в дневната или в хола. Ако имаш малка стая за медитация и размисъл, настолната лампа Polina ще стои чудесно в някой ъгъл и няма да те разсейва от заниманията ти.

 

led таванска лампа с 5 тела, осветление, КОМО, интериор

Led таванска лампа с 5 тела

Синът ти, малчуган с изявен интерес към звездите, планетите и космоса, определено ще я хареса. Разбира се, можеш да я монтираш и в дневната, обзаведена в стил попарт. Моделът носи настроение и създава усещане за движение. Имай го предвид, ако се окаже, че някое от помещенията в твоето жилище е с малко монотонно излъчване.

 

led таванска лампа с вълни, осветление, интериор, КОМО

Led таванска лампа с вълни

Експериментирай и монтирай тази лампа на дървения таван в морската си къща. Тя е изработена от стомана и формата ѝ е много подходяща за всяко помещение, в което властва морската тема.

 

висяща лампа тип полилей, осветление, интериор, КОМО

Висяща лампа тип полилей

Изработена е от хром и пластмаса и е модерна, по-семпла версия на разкошните полилеи, които тази година са истински хит в интериорните тенденции.

Съчетава се чудесно и с класическо обзавеждане, и с интериор в стил ар деко. Ще стои добре дори в трапезария в минималистичен стил. Този модел има чудесното свойство да променя излъчването си според заобикалящата го среда и ще ти е лесно да му намериш подходящото място в твоя дом.

 

led дърво, интериор, осветление, лампа, КОМО

Led дърво

Това е смело, екстравагантно решение, към което вероятно ще посегнат малцина. Няма да сбъркаш, ако поставиш лампата-дърво в детската стая и около нея оформиш кът за рисуване, четене, отдих.

Интересно ще се получи, ако я сложиш в ъгъла на малка трапезария или кухня, решена в зелено и лилаво или зелено и жълто.

Имай предвид, че този модел е с много характерна визия и трудно ще се съчетае с обзавеждане в повечето стилове.

Това беше за днес. Припомни си първата част на статията. Ако тук не си намерил своята лампа, може би ще я откриеш там. Прегледай и новите модели осветителни тела в нашия онлайн магазин.

Включете се в дискусията