5 холни маси за малка дневна

Дневната е малка и ти се струва, че ако сложиш в нея една холна маса, няма да има място за нищо друго. Гледаш, мериш и започваш да си мислиш, че е най-добре да караш без нея. От една страна, наистина не е задължително да имаш маса в дневната. От друга, ще усетиш неудобството от решението си още първият път, в който поискаш да си оставиш чашата някъде.

Проблемът ти не е, че дневната е малка, а че не намираш подходящата за нея холна маса. Виж нашите предложения, помисли дали някое от тях ще пасне на твоя интериор и не се лишавай от удобство в името на повече пространство.

 

 

холна, дневна, КОМО, холна маса, помощна маса, интериор, обзавеждане, мебели

Холна маса

 

Кръгла холна маса в ярък цвят

В шоурума ще я видиш в лилаво, но можеш да я поръчаш в какъвто цвят си избереш. Масата е малка – диаметър 50 см – с тънки крака в модерния златист цвят. Крехка и нежна на вид, с нея помещението няма да изглежда задръстено. Лека е и се мести лесно според това в кое кресло си седнала. Поръчай я в контрастен на меката мебел цвят и се наслаждавай на ефекта.

 

помощна маса, холна маса, обзавеждане, интериор, мебели, дневна, маса за кафе, КОМО

Помощна маса

 

Кръгла маса с място за съхранение на вещи

Тя е желязна и лакирана в светлорозово. Плотът ѝ е само 36 см в диаметър и ако дневната ти не е чак толкова малка, можеш да вземеш две – по една до всеки фотьойл или до всеки край на дивана.

Долната ѝ част е оформено като кош. Той придава особена въздушност и лекота на модела и го прави подходящ за по-малки пространства.

Плотът се вдига и кошът може да се напълни със списания, играчки и всякакви други дреболии.

 

помощна маса, маса за кафе, холна маса, дневна, КОМО, интериор, обзавеждане, мебели

Помощна маса

 

Маса с плот от закалено стъкло

Бяла, висока, компактна и много практична със своя допълнителен рафт от закалено стъкло – тази маса е отлично решение за малка дневна. Едва ли ще я превърнеш в акцент в помещението, но пък тя няма да му натежи и ще събере всичко, което ти е необходимо – дистанционното, списанието, телефона, чашата ти. На нея можеш да поставиш и led лампа с щипка.

 

помощна маса, холна маса, маса за кафе, дневна, хол, интериор, обзавеждане, мебели, КОМО

Помощна маса

 

Стъклена маса на колелца, с допълнителен рафт

Това, че можеш да я местиш лесно из цялата дневна е голямо удобство. Двата плота от стъкло и последната плоскост, на която също можеш да държиш разни неща, компенсират малкия ѝ размер.

Комбинацията от стъкло и боядисан в бяло материал е отлично решение за мебели, които ползваш в по-тесни и ниски помещения.

 

КОМО, дневна, хол, обзавеждане, мебели, интериор, холна маса в 3 части, маса за кафе

Холна маса в 3 части

Холна маса в 3 части

Елегантно и практично решение. Когато имаш гости или всички сте у дома, използвате и трите маси. Когато няма нужда от тях, прибираш ги една под друга и ползваш най-голямата. Моделът е с изчистен, стилен дизайн, ще се впише добре в почти всяка дневна.

Допълнително предимство е, че можеш да местиш лесно всяка от масичките в другите стаи.

Помисли каква маса е подходяща, като размер, за твоята дневна. Не се ядосвай, че може да се окаже наистина малка маса. По-голяма всъщност не ти е нужна – само ще я затрупаш с излишни вещи. После реши какъв модел ще подхожда на твоето обзавеждане. След това ти остава само да я поръчаш.

Действай!

Включете се в дискусията