Малки съкровища в златисто за дневната и спалнята

Златистото е един от най-актуалните цветове за 2018-а и по всичко изглежда, че така ще бъде и през следващата година. Мекото му сияние внася топлина и уют в стаята. Златистите елементи създават усещане за ненатрапчив лукс и висока класа.

Ако есента е твоето време за преобзавеждане на дома или на части от него, разгледай малките съкровища в златисто, които ти предлагаме. С тях дневната, може би и спалнята ти, ще се освежат и ще добият елегантен и уютен вид.

лампион, златисто, дневна, спалня, КОМО, интериор, обзавеждане

 

Лампион

Свободностоящият лампион е подходящ за основно осветление на спалнята или за хоби къта в дневната. Той е с четири осветителни тела и семпъл, изчистен дизайн. Може да се комбинира с мебели в стила на 60-те и 70-те години на XX век, които също са хит в интериора по световните мебелни изложения.

 

таванска лампа, златисто, дневна, трапезария, КОМО, обзавеждане, интериор

 

Таванска лампа

Тя е решена в черно и златисто, в същия стил като лампиона. Ползвай я за общо осветление в дневната или за трапезарията. Ако са в едно общо помещение, лампионът и таванската лампа ще се превърнат в чудесен обединител на двете зони.

помощна маса, хол, дневна, спалня, обзавеждане, интериор, КОМО

 

Помощна маса

Изящна масичка на колелца с елегантни дръжки, източен силует и стъклен плот. Висока е 75 см. Решена е изцяло в златисто. Ще се откроява чудесно на фона на тъмен скрин от масивно дърво.

помощна маса, холна маса, дневна, КОМО, обзавеждане, мебели, интериор

Холна маса

Тя определено привлича вниманието и причината за това не е само златистият ѝ цвят. Подходяща е за основна холна маса в малка дневна, а също и за помощна маса в големи пространства. Ако нямаш домашен офис, можеш да я превърнеш в своя подвижен работен кът. Висока е 75 см и можеш да ползваш и долния ѝ рафт.

помощна маса, дневна, хол, спалня, домашен офис, КОМО, обзавеждане, интериор

 

Помощна маса

Още един стилен модел в златисто. Вземи си два броя с различна големина вместо една голяма холна маса. Или сложи две такива масички с еднаква височина в спалнята – вместо нощни шкафчета.

 

ваза, дневна, КОМО, интериор, обзавеждане

 

Ваза

Малките порцеланови вази в златист цвят са чудесен детайл за холната маса (ако самата тя не е в златисто) или за секцията.

Предлагаме три различни модела, като ти спокойно можеш да поставиш и трите на различни места в своя дом. Цветът им ще влезе в ролята на обединител. Трябва ти само още един детайл – табуретка например.

 

табуретка, дневна, КОМО, обзавеждане, интериор

 

Табуретка и килим

Ниска табуретка – 35 см - в светлокафяво, със златиста основа. И тя, и всички малки съкровища, които ти представихме дотук, се съчетават добре с килим „овча кожа“.

килим овча кожа, дневна, спалня, КОМО,

Килим „овча кожа“

Представи си как сутрин спускаш босите си крака от леглото и те потъват в мекия килим. Табуретката можеш да ползваш и вместо нощно шкафче.

табуретка, дневна, спалня, КОМО, мебели, обзавеждане, интериор

 

Табуретка и възглавница

Този модел табуретка е малко по-висок – 42 см – пак с метална основа в златист цвят. Тапицерята може да е в зелено, лилаво или сиво. Възглавницата пък ще пасне страхотно с килима.

декоративна възглавница, КОМО, дневна, спалня, интериор, обзавеждане

Декоративна възглавница

 

огледало, дневна, спалня, КОМО, интериор, обзавеждане

 

Огледало

Това е особено добра идея за малка дневна. Огледало с черна рамка Bea се комбинира добре с малки мебели или акценти, решени в златисто.

Представи си как ще изглежда твоята дневна или спалня с предложените от нас малки съкровища, избери си най-подходящите и приятно преподреждане!

Включете се в дискусията