Защо един комплект купи никога не са излишни

Един комплект купи винаги ще ти влязат в употреба. Ако жилището ти е малко или си от хората, които не обичат излишните вещи и украси, купите ще ти свършат чудесна работа. Хем ти служат за декорация, хем можеш да ги напълниш с всякакви дреболии, на които не намираш място. И това е само един пример за тяхната многофункционалност.

Виж още идеи в днешната статия.

стъклена купа, декорация, КОМО, обзавеждане, интериор

Стъклена купа

Голяма стъклена купа със свежи оранжеви портокали и жълти лимони, сложена на синия шкаф в дневната, веднага ще придаде весел и слънчев вид на стаята.

Вземи си и по-малка купа, за да си сипваш ядки и да си ги държиш в работния кът. Така ако огладнееш по време на работа, ще посегнеш към тях, а не към вафлите и шоколада.

В друга стъклена купа сипи малко вода и сложи да плуват цветя и/или чаени свещи и я занеси в спалнята.

Когато ти потрябват купи, за да подредиш масата, просто ги измиваш и сервираш каквото си си наумила в тях.

комплект метални купи, КОМО

Комплект метални купи

Ще ти свършат отлична работа в детската стая или кабинета.

Идеи за детската стая. Подреди купите на масичката за рисуване в детската стая и отдели малко време, за да помогнеш на твоето малко съкровище да ги изрисува и надпише. В едната подредете заедно всички моливи, флумастри и химикали, които отдавна са загубили калъфите и кутиите си. Защо да не ги сложите в чаша? Защото ако детето ти е малко, а чашата е пълна, ще я обърне по-лесно. В купата може да си бърника спокойно. В друга купа сложете използвания вече пластелин, който иначе се набива в килима, размазва се по стените или залепва за чорапа ви и го разнасяте из цялата къща.

Предложи му да използва една от купите вместо кош. Направи топка от ненужни парчета плат, напълни я с памук или дунапрен, сложи купата на някоя по-висока етажерка и му разреши да се опитва да „вкара кош“ колкото му душа иска.

Ако детето ти е попораснало и обича конструктори или разглобява всичките си играчки и после ги сглобява, предложи му да държи частите в различни купи.

Идеи за кабинета. На бюрото ти има един куп листчета, кламери, пликове, чаркове от компютри, кабели. В една купа сложи кабелите, които не ползваш, но пазиш, защото може някой ден да ти потрябват. В друга подреди всички дреболии, които се мотаят по бюрото ти и точно сега нямаш време да ги прегледаш.

Сложи купите на някой по-висок рафт. Ако нещо наистина ти потрябва, ще ги свалиш, ще го потърсиш и ще си свършиш работа. Ако не ги пипнеш повече от месец – два, изхвърли каквото има в тях, разчисти бюрото си от новите натрупали се листчета и така, докато купите не ти потрябват за нещо друго.

дървена купа от тиково дърво, КОМО

Дървена купа от тиково дърво

Можеш да я напълниш с плодове, да сервираш в нея варени или печени картофи за вечеря или да украсиш с нея вилата си в стил рустик. Каквото и да решиш, нейният необичаен вид ще привлича погледа на гостите ти и ще внася екзотична нотка в атмосферата на уютния ти дом.

Включете се в дискусията