7 идеи за антрето, които ще ти помогнат да излизаш сутрин навреме

Сутрешното суетене е особено изнервящо – сънен си, нищо не можеш да си намериш, закъсняваш, събаряш дрехи, разхвърляш обувки с мисълта, че ще ги подредиш като се прибереш.

Подходящите мебели и добра организация на антрето могат да ти спестят неприятните емоции сутрин и да ти помогнат да излизаш навреме. Виж нашите 7 идеи и помисли кои от тях са подходящи за антрето на твоя дом. Усмихнатият старт на деня си заслужава едно преподреждане.

 

шкаф за обувки със стенен монтаж, КОМО, антре, коридор

 

1. Шкаф за обувки със стенен монтаж

Той спокойно ще побере обувките за сезона на цялото семейство. Подреди тези, които се ползват най-често на най-удобните рафтове, за да не губиш време сутрин да ги търсиш и да разхвърляш излишно.

Шкафът е бял, със стенен монтаж, което значи, че спокойно ще можеш да чистиш под него или да наместиш скейтборда на хлапето.

В случай, че имаш наистина много обувки или сте доста хора у дома, виж тези 5 шкафа за обувки, в които наистина можеш да побереш всичките си чифтове.

 

 

бамбукова закачалка за дрехи, антре, коридор, КОМО

 

2. Бамбукова закачалка за дрехи

Елегантен и много практичен модел, на който ще събереш сезонните връхни дрехи, обувки и шалове на цялото семейство и ще откриваш каквото ти трябва с един поглед.

Има две пречки за дрехи – на горната постави закачалки за якетата и палтата на възрастните; на долната – за връхните дрехи на децата, да им е по-лесно да си ги взимат сами.

 

кутия за обувки, антре, коридор, шкаф за обувки, КОМО

Прозрачна кутия за обувки

 

Обувките, които се носят най-често, сложи на поставката под закачалките. Ако искаш да спечелиш повече място, подреди на нея прозрачни кутии за обувки.

На двата края на горната пречка можеш да закачваш чантата си или да добавиш още една закачалка, на която да подредиш шалове.

 

пейка с чекмеджета, пейка за антре, КОМО

3. Пейка Ocean с чекмеджета

Винаги е добре, насред изнервената сутрешна обстановка, да има къде да поседнеш за минута и да се успокоиш. Това ще ти помогне да намериш каквото търсиш и да се оправиш по-бързо за излизане.

Пейка Ocean е с две практични чекмеджета, в които можеш да държиш обувалка, четка и боя за обувки, каишката на кучето – за да не пада от закачалката. Те са удобни, така че ще ти е лесно да вадиш и прибираш от тях каквото ти трябва точно преди да излезеш.

 

 

закачалка, обзавеждане за антре, обзавеждане за коридор, КОМО

 

4. Закачалка

Моделът е във винтидж стил, от масивно дърво, с метални закачалки. Може да го ползваш за окачване на дрехи или само за шалове, шапки, колани, каишката на кучето, платнената пазарска чанта.

Ако ти трябва закачалка с повече кукички, погледни тази.

закачалка, обзавеждане за антре, обзавеждане за коридор, КОМО

Закачалка

 

 

поставка за чадъри, обзавеждане за коридор, обзавеждане за антре, КОМО

 

5. Поставка за чадъри

Смяташ, че заема много място, но ако имаш 2 – 3 чадъра, които ти падат в краката и те спъват, ще размислиш.

Винаги може да се намери един ъгъл за поставка, а удобството всички чадъри да са прибрани и да не ти се пречкат, когато най-много бързаш, е голямо.

 

огледало с рамка от масивно дърво, КОМО

 

6. Огледало с рамка от масивно дърво

Огледалото създава илюзията за по-голямо и светло пространство. Освен това е по-удобно да имаш едно в коридора, вместо преди да се обуеш да се връщаш в спалнята, за да хвърлиш последен поглед на отражението си и да се убедиш, че изглеждаш добре.

Специално този модел е от масивно дърво и може да се монтира и вертикално, и хоризонтално.

 

кутия за съхранение с капак, обзавеждане и аксесоари за антре, обзавеждане и аксесоари за коридор, КОМО

Кутия за съхранение с капак

 

7. Кутия за съхранение на дреболии

 

дървена касетка, обзавеждане и аксесоари за антре, обзавеждане и аксесоари за коридор, КОМО

Дървена касетка

 

Избери я според стила, в който е обзаведено антрето. Слагай в нея ключовете си, неотворените писма, сметки и брошури. Така винаги ще знаеш къде са.

Разбира се, не забравяй периодично да прочистваш кутията от ненужни вече хартии.

Включете се в дискусията