5 предложения за кухня и трапезария в индустриален и винтидж стил

Търсиш функционални и елегантни решения за кухня и трапезария и си почитателка на комбинацията между индустриален и винтидж стил?

През последните няколко месеца в „КОМО“, директно от най-добрите изложения за обзавеждане в Европа, дойдоха страхотни модели маси, етажерки, столове и куп малки джаджи за съхранение точно в тези стилове. Подбрахме 5 от тях, които да ти представим в днешната статия. Разгледай ги, сигурни сме, че ще ги оцениш и ще откриеш идеи и решения за твоята кухня и трапезария.

 

етажерка за вино, кухненско обзавеждане, мебели за трапезария, КОМО

 

Етажерка за вино LOFT

Това е един от любимите ни нови модели – етажерка за вино с чекмедже, отделениe за 12 чаши и поставка за 16 бутилки. Много практична, миниатюрна изба, изработена от метал и бамбук, която ще стои чудесно в малка кухня, в къта за хранене или направо в дневната, в която посрещаш гости или се отпускаш с питие в ръка след тежък ден.

дъска за рязане, КОМО, кухня, кухненски мебели и аксесоари, аксесоари за трапезария

 

Дъска за рязане

В кухнята, освен ако не е наистина много голяма, мястото никога не стига. Ако и кътът за хранене е малък, то вероятно една чиния повече от необходимото на масата вече е проблем.

Тази дъска за рязане от бамбук е с ъглов кант, който позволява да я закрепваш удобно и здраво за всякаква повърхност. Можеш да я ползваш спокойно и като подложка за горещи съдове, и като плато, на което си нарязала и подредила мезета и деликатеси.

държач за чаши за шкаф, кухненски аксесоари, аксесоари за трапезария, КОМО

 

Държач за чаши за шкаф

Най-сетне можеш да подредиш всички чаши за чай и кафе, които ползва семейството ти ежедневно, без да отделяш цял рафт или етажерка за това. Металният черен държач е с вместимост 10 чаши, закрепва се лесно за плота на всеки шкаф, здрав е, пести ти място и се вписва чудесно и в индустриалния, и във винтидж интериора.

Ако рядко пиеш чай и кафе у дома, но имаш чаши, които искаш да ползваш като декорация за кухнята, пак това е твоето решение.

 

фотьойл, мебели за трапезария, мебели за дневна, обзавеждане, КОМО

 

Фотьойл

Удобен, мек, стабилен, с крака от масивен дъб, лакирани в черно – този модел фотьойл е идеален за малка дневна, която изпълнява функциите и на трапезария.

 

маса за хранене, маса за трапезария, обзавеждане за трапезария, мебели за кухня, КОМО

 

Маса за хранене

Фотьойлът, както и всички представени до тук мебели и аксесоари, може да се комбинира с този модел маса за хранене.

Тя също е изработена от масивно дърво, краката ѝ са от черен метал. Удобна е за всякакъв вид дейности – учене, настолни игри, рисуване – което я прави практично решение за дневната.

 

разтегателна маса за хранене, мебели за трапезария, обзавеждане за трапезария, КОМО

 

Разтегателна маса за хранене

Забелязали сме, че я харесват и клиенти, които признават, че по принцип не са почитатели на сгъваемите и разтегателни мебели.

Тази маса е наистина много елегантна и отлично изработена. Основата ѝ е от черен метал, а плотът е керамичен с оптика натурално дърво. Разтегателната ѝ функция я прави удобна и за по-малки помещения, в които обаче често се събират повече хора. А общото ѝ излъчване, материалите и дизайнът я превръщат в мебел, подходяща за помещения, обзаведени в индустриален стил с винтидж привкус.

Включете се в дискусията