Най-откачените дизайни на лампи в КОМО, част 4

Продължаваме да ти представяме нестандартни модели осветителни тела, които можеш да купиш от нашия магазин, в поредицата „Най-откачените дизайни на лампи в „КОМО“.

Разгледай най-новите ни лампи, прочети някои препоръки и насоки и избери този модел, който ще пасне на твоето жилище. Последният пролетен ден е, още имаш време да се приготвиш за лятото!

led соларна лампа, КОМО, осветление

 

LED соларна лампа

Тя е направена специално за градината и балкона. Изработена е от метал и стъкло. Може да свети до 8 часа, и е с влаго- и прахозащита IP44.

Две лампи от този модел в двата края на терасата и тя ще изглежда като осветявана от малки факли с мека светлина.

 

 

таванска лампа, КОМО, осветление

 

Таванска лампа

Тази лампа е с 4 осветителни тела. Изработена е от метал и акрил и прилича на хукнало нанякъде водно цвете. Силата на светлината ѝ се контролира от 3-степенен димер.

Моделът е подходящ за по-разчупени пространства, обзаведени в класически, модерен или попарт стил. Ще стои чудесно и в детската стая (в нея димерът ще ти е особено полезен, ако хлапето се страхува да спи на тъмно).

led лампион, КОМО, осветителни тела, осветление

 

LED лампион

Подходящ е за по-големи помещения. Изработен е от матирaн бял метал и е с интегриран димер. Правилните му геометрични форми, ще се впишат чудесно в интериор в индустриален или минималистичен стил.

 

 

таванска лампа, КОМО, лампа за стена, осветление,

 

Таванска лампа

Тя е от една серия с LED лампиона, представен по-горе. Може да се монтира на тавана или на стената, което я прави идеално решение за дълги и тесни пространства или за малки ниши.

таванска лампа, лампа за стена, КОМО,

Лампа за монтаж на таван и стена

Можеш да комбинираш лампиона и лампата или да ползваш само единия модел. Няма да сгрешиш с тях, ако интериорът ти е в индустриален, минималистичен стил или в стил попарт.

таванска лампа, КОМО, осветителни тела

 

Таванска лампа

Изчистен като дизайн модел, който създава усещане за движение и има доста жизнерадостно излъчване. Изработен е от хром и ще осигури чудесно общо осветление в спалнята, детската стая или домашния офис.

таванска лампа, КОМО, осветление

 

Таванска лампа

Лампа, изработена от матиран никел и акрил. С обли форми, особено подходяща за детска стая или за общо осветление в голям хол с кухненски кът към него.

 

серия осветителни тела Alu, КОМО, осветление, лампи

 

Серия осветителни тела ALU

Тази лампа от серията осветителни тела ALU е чудесно решение за малки и големи помещения. Тя е с очарователен дизайн, който ще внесе уют и топлина във всяка дневна или спалня.

Осветлението е един от най-ефективните начини за бърза промяна на атмосферата у дома. И немалка заслуга за това имат самите осветителни тела. Избирай внимателно и приятно пазаруване!

Прегледай и останалите статии от поредицата:

Включете се в дискусията