3 шкафа за обувки с нестандартна визия, с които да преобразиш антрето

Антрето често е обзаведено скучно, набързо, без особено желание за нещо по-различно. Повечето хора пренебрегват факта, че това е пространството, през което минават последно преди да се гмурнат в дневните си задачи и първото, през което пристъпват отново в дома си и се подготвят за почивка и среща с любимите си хора.

Струва ти се, че и твоето антре има нужда от промяна? Иска ти се да го освежиш, да вкараш в интериора му елемент, който подчертава твоята индивидуалност и създава настроение? Виж тези 3 шкафа за обувки с нестандартен дизайн, избери един от тях и ще решиш проблема.

шкаф за обувки, обзавеждане за антре, КОМО

 

Шкаф за обувки Eiffelturm

Малко френски шик в антрето никога не е излишен, особено ако си романтична натура или водиш бохемски начин на живот. Вземи си шкаф за обувки с принт на Айфеловата кула и сложи върху него малка настолна лампа. Ето този модел например ще стои добре. Съобрази само какъв цвят да бъде абажурът според цветовата схема на самото антре.

 

настолна лампа, КОМО

Настолна лампа

 

Тъй като шкафът за обувки Eiffelturm е функционален и с изчистен дизайн, ще го харесат и почитателите на минимализма в интериора. За минималистичния стил са характерни едноцветните решения. Ако антрето ти е боядисано в бяло, и портмантото също е бяло, то принтът на шкафа за обувки ще премахне усещането за монотонност и ще превърне тази мебел във фокусна точка на помещението.

шкаф за обувки, КОМО, обзавеждане за антре, мебели за антре

Шкаф за обувки Vintage

Името му е Vintage, но този шкаф за обувки ще се впише чудесно не само в интериор във винтидж стил. Препоръчваме го на почитателите на попарта и на скандинавския стил в обзавеждането.

Можеш да си избереш един от цветовете му и да пребоядисаш в него стените на цялото антре. Друг вариант е да потърсиш възглавнички в цветовете на шкафа за пейката в антрето и така да придадеш свежест и настроение на цялото помещение.

 

 

шкаф за обувки, КОМО, обзавеждане за антре, мебели за антре

 

Шкаф за обувки Sport

Шкафът за обувки с този принт ще се хареса на младежката аудитория. Идеален е за антрето на студентско жилище, а една настолна лампа – сфера, с touch димер и 3 степени на яркост – ще стои добре отгоре му и ще внася допълнителен уют в атмосферата.

настолна лампа, КОМО

Настолна лампа

Защо да внасяш промени в антрето точно чрез шкафа за обувки

Защото е практична и функционална мебел, която ти върши работа. Антретата обикновено са малки и няма смисъл да ги пълниш с излишни вещи и мебели за декорация.

Ако все още нямаш шкаф за обувки, това е добър момент да си купиш и да прибереш всички разпилени по пода или наблъскани в кутии и подредени как да е обувки. Ще видиш колко различно изглежда едно антре без тях и колко лесно се поддържа.

Ако пък имаш шкаф за обувки, който ти е малък, неудобен или ти е омръзнал – смени го. Подари или продай стария и купи нов, с нестандартна визия, която отразява част от теб самия.

В случай, че имаш голямо семейство и неутолима страст да колекционираш обувки, прегледай и статията „5 шкафа за обувки, в които наистина можеш да събереш всичките си чифтове“.

Включете се в дискусията