Аксесоари, с които банята ти ще изглежда луксозна

Понятието „лукс“ носи различно значение за всеки. За някои хора това значи да притежават колкото се може по-големи, скъпи и бляскави вещи. За други – да могат да си позволят добре изработени вещи от по-необичайни или скъпи материали, с красив и функционален дизайн или с вградени нови технологии в тях. За трети пък лукс е усещането за свобода, спокойствие или хармония.

Ако разбираш лукса като красиви, функционални, качествено изработени мебели и аксесоари, които те карат да се чувстваш уютно и спокойно у дома, прегледай тази статия. Аксесоарите за луксозна баня, които сме подбрали, ще те заинтригуват.

чаша за четка за зъби, аксесоари за баня, КОМО

Чаша за четка за зъби Ambilia

Серия аксесоари за баня Ambilia

Аксесоарите са изработени от полирезин – висококачествена полимерна смола, която се обработва и оцветява лесно – в бял цвят, със сиви апликации.

Серията включва чаша за четка за зъби, диспенсър за сапун и поставка с четка за тоалетна.

 

диспенсър за сапун, аксесоари за баня, КОМО

Диспенсър за сапун Ambilia

 

 

четка за тоалетна с поставка, КОМО, аксесоари за баня

Четка за тоалетна с поставка Ambilia

 

Аксесоарите са с изчистени, обли форми. Ще се впишат чудесно в баня, решена в минималистичен стил, бели или неутрални цветове. Ще седят добре и в баня в ярък цвят със сив или бронзов мотив за акцент, например червени плочки със сив или бронзов фриз.

чаша за четка за зъби, КОМО, аксесоари за баняЧаша за четка за зъби Ohrid

Серия аксесоари Ohrid

Аксесоарите в тази серия също са изработени от полирезин, но се разделят на две групи – едните са с оптика злато, другите са с оптика бронз. И в двете групи влизат чаша за четки за зъби, диспенсър за сапун, поставка с четка за тоалетна.

 

четка за тоалетна, аксесоари за баня, КОМО

Четка за тоалетна, с оптика злато

 

 

 

диспенсър за сапун, аксесоари, за баня, КОМО

Диспенсър за сапун, с оптика злато

 

Цялата серия се отличава с лек ретро дизайн, който в комбинация със златната/сребърна оптика, я превръща в хит според тенденциите в интериора за 2019-та.

чаша за четка за зъби, аксесоари за баня, КОМО

Чаша за четка за зъби, оптика бронз

 

 

Диспенсър за сапуни, опитка бронз

 

 

четка за тоалетна с поставка, КОМО, аксесоари за баня

Четка за тоалетна с поставка, оптика бронз

 

 

Особено ако живееш под наем и банята в жилището е все още с онзи ретро вид – бели плочки по стените, мозайка на пода, тази серия, плюс качествени кърпи от памук в сиво или златисто, ще ѝ придадат уютно излъчване.

 

 

поставка за тоалетна хартия с място за телефон, аксесоари за баня, КОМО

 

Поставка за тоалетна хартия с място за телефон

Луксът много често се постига с дискретно присъствие на аксесоари, които ти улесняват живота до най-дребния детайл. Поставката за тоалетна хартия с място за телефон е именно от тях. Дизайнът ѝ е семпъл, изчистен, боядисана е в бяло и на нея е предвидено място, на което да оставиш телефона си. Дреболия, която, не можеш да отречеш, ще ти достави удоволствие и ще направи пребиваването ти в помещението по-комфортно.

led огледало със стойка, аксесоари за баня, КОМО

 

Led огледало със стойка

От същия порядък дреболии, които внасят усещане за лукс в банята с функционалността си е и LED огледалото със стойка. То е с диаметър 15 см, леко е и лесно можеш да го местиш от едно място на друго. Дава увеличение 3:1, а вграденото му осветление те улеснява, когато искаш да се гримираш и ти е нужна подходящата светлина.

 

 

постелка за баня, аксесоари за баня, КОМО

 

Постелка за баня

Текстилът винаги носи уют – и като визия, и като усещане, когато босите ти крака се докоснат до мека, топла материя вместо до студения под. Да не говорим за това, че добрата постелка за баня осигурява безопасност на теб и особено на по-малките членове на семейството.

Моделът, който ти препоръчваме е в цвят петрол, от 100% памук, с противохлъзгащо долно покритие.

дизайнерско огледало, аксесоари за баня, КОМО

 

Дизайнерско огледало Meike

Ако банята ти е малка, то ще ѝ придаде не само по-луксозен, но и по-просторен вид. Погрижи се за подходящо осветление, монтирано така, че малките парчета огледало да го отразяват и помещението ще ти изглежда по-светло и по-уютно.

Има много начини да направиш твоята баня по-луксозна, удобна и уютна. Важно е първо да си изясниш какво е лукс за теб и след това да имаш достатъчно търпение да подбереш точните аксесоари.

Включете се в дискусията