Интериорен хороскоп за август 2019, част 1

Какво казват звездите за отношенията ти с твоя дом през месец август? Време ли е да му обърнеш внимание? Има ли нужда от освежаване? Уютно ли ще се чувстваш в него? Отговор на този и куп други полезни съвети и препоръки, които ще ти помогнат да се чувстваш наистина у дома си в твоето жилище, ще намериш в интериорния си хороскоп за месец август. Днес публикуваме част 1, в понеделник очаквай част 2.

Приятно четене, обзавеждане, подреждане!

интериорен хороскоп август 2019, КОМО

Овен (21 март 19 април)

Най-сетне и при овните идва време за любов и хармонични отношения с партньора. Помогни си малко, за да ги задържиш за по-дълго.

Ако си срещнал нов човек, устрой му романтична вечер у дома. Покани го на вечеря на свещи (през юли ти препоръчахме да се сдобиеш с нов сервиз, ако си го направил, използвай го).

чувал за сядане, КОМО

Чувал за сядане

Изкуши го с пушене на наргиле и хапване на сладкиши на пода. За целта ти трябват няколко възглавници за сядане и още няколко декоративни възглавници, на които да се подпрете.

Ако стопляш отношенията с настоящия си партньор, погрижете се заедно за уюта и романтиката.

кухня по поръчка, КОМО

Кухня по поръчка

Въобще, време е да огледаш дома си и да го подготвиш за сладък живот за двама. Според интересите ви това може да включва дори обновяване на кухнята.

интериорен хороскоп август 2019, КОМО

Телец (20 април – 20 май)

За телците е време за почивка. Домът може да почака, работата също. Най-важното е да се заредиш с нови сили и енергия.

масичка от тиково дърво, КОМО

Масичка от тиково дърво

Ако все пак ти се налага да останеш в града, експериментирай с нова покупка за жилището си. Избягай от стереотипите и страховете си и заложи на нещо, наистина екстравагантно за твоя вкус. Например 2 броя малки холни масички, които можеш да сложиш директно върху ъгловата гарнитура. Те са достатъчно стабилни, за да не се тревожиш непрекъснато, че ще се обърнат и ще съсипят дамаската.

 

 

интериорен хороскоп август 2019, КОМО

 

Близнаци (21 май – 20 юни)

Ако си се вслушал в препоръките на звездите през юли, значи или си в разгара на голям ремонт, или го приключваш. Поздравления, идва време за почивка.

холна маса, КОМО, дневна, индустриален стил

Холна маса

В случай, че си избрал индустриалния стил на обзавеждане (казахме ти, че е хит през тази година), насочваме вниманието ти към една помощна и една холна маса.

 

помощна маса, индустриален стил, КОМО

Помощна маса

 

Независимо дали си правил ремонт или не, надяваме се, че си освежил домашния си офис и си се погрижил да е достатъчно удобен. Ако не си, все още не е късно.

интериорен хороскоп август 2019, КОМО

Рак (21 юни – 22 юли)

И през август не те очаква кой знае каква почивка, просто си на гребена на работната вълна. От това вероятно страдат семейните ти отношения. Обърни внимание на любимия човек. Половинката ти сигурно отдавна иска да направи някои покупки за дома, да освежи дневната и да промени това-онова в спалнята.

комплект нощни шкафчета, КОМО, спалня

Комплект нощни шкафчета

Вземи инициативата, предложи ѝ да пазарувате заедно, ще си прекарате чудесно, а и ще купите някои наистина красиви неща за дома.

 

 

интериорен хороскоп август 2019, КОМО

 

Лъв (23 юли 22 август)

През месец юли лъвовете се успокояваха, купувайки мебели и аксесоари в златисто. През август умората им ще стигне нови висини. Ако си зодия Лъв, погрижи се за комфортно кътче за почивка.

Фотьойл със синя дамаска и дървени крака, антик, е чудесен избор. Ще стои добре с новите ти придобивки в златисто.

 

фотьойл със синя дамаска, КОМО

 

Като цяло имаш нужда от уют и пълноценна почивка в малкото време, в което си у дома. Помисли си как да ги постигнеш и действай.

интериорен хороскоп август 2019, КОМО

Дева (23 август – 22 септември)

Препоръката да не се разсейваш с дреболии, а да се фокусираш върху важните за теб неща – постигането на вътрешен мир – е в сила и през август.

Затова промените у дома могат да почакат още малко. В случай, че все пак искаш да го освежиш и разкрасиш, не губи време да ходиш по магазините, пазарувай онлайн. Разгледай какво предлага нашият онлайн магазин, отново ти препоръчваме да се разтушаваш главно с промени в декорацията.

Включете се в дискусията