Интериорен хороскоп за септември, част 2

Продължаваме с интериорните съвети според хороскопа ти за септември. Прочети какво говорят звездите и се погрижи за удобството и уюта на дома си. Началото на есента е идеално за това – ще минеш в режим „студено време и домашни забавления“ неусетно и леко.

 

 

 

Везни (23 септември – 22 октомври)

След напрежението в работата и любовните трепети през изминалите месеци идва време за вглъбяване и усамотение. За Везните септември минава под знака на основни екзистенциални въпроси като „какъв е смисълът на живота“.

интериорен хороскоп, КОМО

Килим

В този период на духовно търсене и просветление домът ще е на заден план. Добре е обаче да имаш уютно местенце с жизнерадостна атмосфера, в което да размишляваш над важните за теб въпроси. Подари си жълт килим за къта за отдих, четене и пиене на кафе.

интериорен хороскоп за септември 2019, КОМО

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

преспапие от стъкло, КОМО

Преспапие от стъкло

Отношенията с близките и партньора ти са все така бурни. Успокой се и това ще мине. Прави малки подаръци на приятелите си и се грижи домът ти да е чист, подреден, уютен. Това ще ти помогне да сложиш в ред и мислите, и чувствата си.

интериорен хороскоп, КОМО

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Горещите страсти при Стрелците продължават и през септември. Хубавото е, че работата намалява и можеш да им се отдадеш спокойно. Поривът да изненадаш любимото същество с нестандартен и скъп подарък е неудържим.

стилна ъглова гарнитура Malta, КОМО

Стилна ъглова гарнитура Malta

 

Ако сте на етап „хайде да живеем заедно“ или „хайде да се оженим“ и вече имате общо жилище, зашемети половинката си с тази модерна ъглова гарнитура – изглежда феноменално и е супер удобна за двама.

 

огледало с рамка, КОМО

Огледало с рамка

 

 

порцеланова чаша за чай, КОМО

Порцеланова чаша за чай

 

Ако сте все още в началото на връзката си, подари ѝ/му нещо малко и стилно за дома.

интериорен хороскоп, КОМО

Козирог (22 декември – 19 януари)

Септември е посветен на семейството и на плановете за собствен бизнес. Някои представители на знака изпитват огромна нужда да си купят нещо скъпо. Това е необичайно за икономичните Козирози. Затова, вместо да се терзаеш, поглези се с нещо скъпо, но полезно за дома.

двуместен диван по поръчка, с въртящи се елементи, КОМО

Двуместен диван по поръчка, с въртящи се елементи

 

Например двуместен диван по поръчка, с въртящи се елементи и дистанционно управление на облегалките. Тези модели тепърва ще стават хит на пазара и могат да бъдат намерени само при нас, в шоурума на „КОМО“.

 

 

интериорен хороскоп, КОМО

 

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Напрежението от август продължава и през септември. Затова препоръката за занимания с икебана си остават. Към тях се добавя и съвет да не пилееш парите си в началото на есента.

Пазарувай само ако нещо ти е наистина необходимо или прегледай брошурата ни с намаления и промоции за месеца.

Риби (19 февруари – 20 март)

За Рибите най-важно през септември е семейството. Преоткриваш общуването с близките и любимия човек, застояваш се все повече у дома. Осъзнаваш, че за теб щастието не е в работата, а на съвсем друго място.

Много от представителите на знака ще се заемат с обзавеждане на собствено жилище. Ако си от тях, помисли кое ще е сърцето на дома, къде ще се събирате всички – в кухнята, в трапезарията, в дневната. Така ще прецениш къде искаш да вложиш най-много усилия и средства.

Разгледай програмите за обзавеждане на трапезария.

 

програма за обзавеждане на трапезария

Програма за обзавеждане на трапезария

 

Помисли за модерна ъглова гарнитура за дневната, на която да се събират всички членове на семейството и да има функция сън.

 

ъглова гарнитура с ракла и функция сън, КОМО

Ъглова гарнитура с ракла и функция сън

 

Независимо дали се вслушваш в съветите на звездите или не, отдели време за себе си и дома си през септември – най-сигурният начин да избегнеш есенната депресия.

Включете се в дискусията