Дизайнерска кухня

Кат. № 87010/98    По поръчка
 
Просторната кухня TOUCH на немския производител UNITEC се характеризира със следните качества:
Производител на мебели с високо качество и много сертификати по европейски стандарт.
Изчисление на блокове: разделя се на 3 групи - мебели, електроуреди, принадлежности.
Възможности за скосяване на дълбочина, височина или широчина.
Механизми със Sensys шарнири - безшумен режим на отваряне и затваряне, който изпълнява най-високите изисквания за комфорт и функционалност.
Водачи тип Profi - ново поколение водачи за безшумно плъзгане на принципа на призмата. Синхронно управление, което води равномерно товара по шините. Умно решение за чекмеджета с натоварване до 80 кг. Разнообразни възможности за оборудване - висококачествен и винаги модерен дизайн. Срещу доплащане е възможна поръчка на стъклени страници за чекмеджетата.
Механизъм AVENTOS - за врати тип хармоника или падащи врати. Дори големи и тежки падащи врати лесно се отварят и затварят. Особено практични, тъй като движението и тялото на човека не се ограничават. Независимо от силата на затваряне, вратите се затварят плавно и безшумно. С SERVO-DRIVE - движение с ел. захранване вратите тип хармоника се отваррят само с едно докосване на бутон.

Клапващи врати - идеални за средни и малки стенни шкафове, изисква се малко място над шкафа за отваряне, ъгъл на отваряне 107°
Сгъваеми врати - идеални за високи шкафове, лесна за достигане дръжка дори при отворено положение, не се нуждаят от много място при висок монтаж, тъй като се сгъват, междинните шарнири предотвратяват евентуално прискрипване.
Повдигащи врати - за големи шкафове или врата с лифт - подходящи предимно за скриване на електроуреди

Конструкционни рафтове: изключително стабилни, стенен монтаж: шините за окачване са включени в мебелите за стена. Сигурен монтаж на бетонни и тухлени стени. Максималното натоварване на шкаф за стена е 75 кг. Гръб: леко издърпан напред - така се грижи за добрата циркулация на въздуха между шкафовее и стената. Без образуване на фуги във вътрешния видим спектър. Дълъг живот и висока издържливост. Стенни шкафове с широчина до 120 см са стандартно оборудвани с дръжка в долната част, максимално натоварване до 75 кг.
Корпус: двустранно покритие меламин, високо натоварване на кантовете, нежно завършване на ръбовете. Сраници с дебелина 16 мм. Вътрешен цвят бяло, външен цвят - като корпуса.
Работен плот: дебелина 38 мм, устойчиви на топлина до 180°, устойчиви на надраскване и изтърквне с възможност за избор на различен кант.
Интегрирани системи за разделяне на смет, шкафове тип аптечка за лесен достъп до всичко необходимо, възможност за избор на различни декори за гърбовете на отворени етажерки. Стенни шкафове с мотив за разчупена и модерна визия.

Възможност за избор на цвят: 27 различни изпълнения за фронт, 46 изпълнения за плот, 85 различни изпълнения за страници, 7 различни вида дръжки. 2 различни височини на долните шкафове, 3 размери на горни шкафове

Отделете време за Вашата кухня - уговорете си час с нашите експерти на kitchen@como.bg - с радост ще споделим нашия опит и професионализъм с Вас, за да намерим оптималното решение за Вашия дом!

Може би ще проявите интерес и към следните продукти