Кухня AYA

Кат. № 29003    По поръчка
2 999,00 лв.
Кухня AYA, фронт Магнолия, корпус орех, включително работни плотове в цвят орех, марков сет от 5 електроуреда IGNIS и мивка от неръждаема стомана. Ширина 270 см
Включително
Хладилник eek A+
Плот с 4 котлона
Фурна eek A+
Абсорбатор
Мивка без смесител

Немският производител на кухни предлага форма за планиране, с която лесно и бързо можете да прегледате височината и широчината на елементите във Вашата кухня. Има възможност за изображение в 3D. Кухните приканват оптически и са функционални. Нишата предлага предпочитано място за работа с всички уреди, нужни за едно домакинство.
Чрез отделенията на 15 см се създават нови възможности за оптимизиране на пространството. Разпределението е съобразено с типичните електроуреди за вграждане. Изпробвайте!

Фронт: 33 изпълнения за фронт в 7 различни програми
Различни системи материал: директно покритие, фолио или лак ламинат
Дебелина 16 мм

Корпус: Дебелина 16 мм, предна страна с кант в цвят на декора, вътрешен цвят на корпуса в бяло
Възможност за поръчка на стъклени ниши в различни цветове.
Работни плотове: дебелина 40 мм, максимална дължина 510 см, максимална дълбочина 210 см, висококачествена изработка, долната част подкрепена с висококачествен и подсилен водоустойчив материал.
Чекмеджета с двойни стоманени страници и възможност за натоварване до 50 кг, с частично издърпване и възможност за настройка. Срещу доплащане е възможно пълно издърпване и плавно прибиране.
Възможност за поръчка на допълнителна вътрешна организация за прибори и аксесоари, системи за разделно събиране на смет, различни възможности за осветление и разнообразие от видове мивки.
Обковът и механизмите са метални, като плавното затваряне на вратите изисква допълнително заплащане.
Цокъл: стабилни полипропиленови крачета с възможност за изравняване и регулиране на височината, бленда с дебелина 12 мм
Различни практични шкафове: за буркани, в система тип аптекарски шкаф или с вътрешни чекмеджета, шкаф за подправки с издърпване, ъглови решения с издърпващи се рафове, всеки от тях с макс. натоварване 20 кг.
Кухнята е най-важната част от обзавеждането. Затова отделете достатъчно време за планирането и - така че да Ви бъде удобна и да Ви радва всеки ден! Запазете час за консултация с нашите специалисти на kitchen@como.bg и ни посетете, за да Ви информираме за всички възможности, които този модел предлага.

Очакваме Ви!