Разтегателна маса за хранене с плот DEKTON

Кат. № 34010    В наличност
1 999,00 лв.
Разтегателна маса за хранене с плот от МДФ и покритие DEKTON , с допълнителен плот 50 см в масивно дърво. Размер 140 - 190х76х90 см

DEKTON е специално изработена повърхност, която съчетава сурови материали и се използва за изработка на най-новите видове стъклени, порцеланови и кварцови плоскости. Основното и приложение е в плотове, Характеризира се с изключително лесна поддръжка, устойчивост на надраскване и петна, както и висока устойчивост на ултравиолетови лъчи. Едно от безспорните качества на Dekton е изключителната UV устойчивост на повърхностите. Тази му характеристика го прави перфектен избор за екстериорни проекти, гарантирайки, че повърхността няма да избледнее и загуби контраста на цвета и шарката си. Dekton е вероятно най-устойчивият на надраскване материал. И въпреки, че рязането с нож по повърхността няма да й навреди, ние препоръчваме използването на дъска като предпазна мярка, а и от практична гледна точка. Докато другите подобни повърхности са относително устойчиви на петна, Dekton е изцяло резистентен към петната. Дори и най-упоритите петна като вино, кафе, маркери и ръжда могат лесно да бъдат отстранени от повърхността! Dekton има изключително ниска порьозност и не съдържа смоли. Dekton е химически устойчив. Капки или пръски от обичайните домакински химикали като белина, препарат за отпушване на канали или такъв за почистване на фурна, както и обезмаслителите не могат да повредят повърхността на Dekton.
Ниският коефицент на температурно разширение, придава на Dekton и качеството да бъде устойчив на термо-шокове, както когато става дума за екстремно високи температури, така също и обратно - много ниски температури. Тази естествена устойчивост на продукта го прави предпочитан избор за решения на открито, без значение от географската ширина и климатичните условия на дадения район.
Повърхността на Dekton е по-устойчива на износване (амортизация) дори от гранита. Това му качество го прави идеалният избор за проекти, свързани с подови настилки на обществени сгради и помещения, където човекопотокът е с особено висок интензитет и повърхностите са подложени на непрестанна интервенция. Докато повечето подобни повърхности показват по-слаба устойчивост на износване и с течение на времето се налага да бъдат подлагани на допълнителна поддръжка, то при Dekton това не е наложително - Dekton не се нуждае от третиране и специална поддръжка в продължение на целия живот на продукта.
Dekton безпроблемно издържа на високи температури, не изгаря и не се напуква вследствие на подлагането му на висока температура. Горещи съдове и уреди могат да бъдат директно поставяни върху повърхността, без каквото и да било притеснение.

Кредитен калкулатор

БНП Париба
Предоставената таблица е с информационна цел. При поръчка ще можете да изберете броя вноски на кредита. Минимална сума за поръчка е 150 лв. Повече информация при покупка на изплащана може да намерите в
1 999,00 лв.