Отзиви за КОМО

Ивелина (Публикувано на 13.03.2019)

Персоналът в магазина е доста любезен, обърнаха ни внимание, но за съжаление дивана, който ни препоръчаха след 6 месеца вече пропада на местата, където сядаме най-често. Очаквах, че мебел от 1000 лв. има сносно качество, материи, които не поддават лесно и може да се ползва безпроблемно поне за срока на гаранцията си. Силно сме разочаровани от резултата.

Жана Ненкова (Публикувано на 10.12.2018)

Любезно обслужване и много бърза доставка.

Ина Илиева (Публикувано на 26.11.2018)

Изключително съм недоволна от обслужването в отдел "Кухни". Служителката, която ме посрещна вчера, беше повече от нелюбезна и споделяше информация за офертите за куненско обзавеждане с нескрито нежелание и досада, не знам дали по принцип се държи така или беше лично спрямо мен. В общи линии бързаше да се върне на бюрото си. Не знам дали се смята за допустимо подобно отношение към клиентите във вашия магазин, но със сигурност не бих се върнала. Цялостното обзавеждане на кухнята си поръчах на друго място.

Цвета Чаова (Публикувано на 14.11.2018)

Обслужването беше перфектно ... едната от поставките за прибори беше дефектна ..., но успях да си я поправя. Случва се ... беше запечатана и вероятно е проблем на производителя.

Юлия Коева (Публикувано на 14.11.2018)

Много доволна от бързата доставак - в рамките на 24 ч. Докато направих поръчката и получих имейл и се свързаха с мен по телефона. Бяха любезни. Сглобяването беше лесно, схемата разбираема.

Румяна Ненова (Публикувано на 5.11.2018)

Отлично, бързо:)

Петя Матева (Публикувано на 15.10.2018)

Страхотно обслужване. Направих поръчка през сайта в неделя. Още на същия ден ми се обадиха за потвърждение. Дамата, с която разговарях, беше изключително любезна и отзивчива. Доставката беше в рамките на два дни.

Тодорка Иванова (Публикувано на 9.10.2018)

Доволна съм от инвестицията, монтажа беше извършен от ваши специалисти. Обслужването беше на ниво

Димитър Петков (Публикувано на 29.08.2018)

любезни и учтивиВсичко бе наред

Обекти 1 до 9 от общо 105

на страница